De smaken in de Bumbu Bali saus weerspiegelen de Indonesische keuken, met dan met een echte Saus.Guru twist. Een perfecte mix tussen kruiden, specerijen, kokos en verse chilipeper voor dat typisch aroma en de prettige pittigheid.
De Bumbu Bali van Saus.Guru is lekker bij
De Bumbu Bali saus past perfect bij verschillende soorten vlees of vis, maar ook bij gestoomde rijst, noodles en groenten. Dit laatste is echt een aanrader om eens te proberen in combinatie met een goede pindasaus (Gado-Gado). Groenten zijn zo ineens, naast supergezond, ook superlekker. Maar de toepassingen van Bumbu Bali zijn eindeloos: stoven, wokken, marineren, grillen, dippen, zelf bij bijvoorbeeld gekookte eieren (Telor Pedis) is Bumbu Bali lekker.
Ingrediënten Bumbu Bali
water, suiker, tomaat, gemodificeerd maïszetmeel, azijn, zout, SOJABONEN, TARWE (GLUTEN), ui, knoflook, 0,4% chilipepers, mononatriumglutamaat, kruiden, natuurlijk aroma, 0,35% kokos, ANSJOVI ( VIS), natuurlijk extract, 0,2% citroengras, zuur (citroenzuur), kleurstof (paprika-extract), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).
Allergenen: Soja, tarwe, gluten en vis