Runder Tomahawk steak

Ca. 1 kg.

  • Herkomst Ierland
  • Ras Black Angus
  • Voer Gras
  • Druif Gras
  • Formaat ca. 1 kg

49,95

Online op voorraad
Voor 23:59 besteld = morgenavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

De Tomahawk is een imposant stuk vlees, het is de ribeye met een heel stuk rib nog eraan vast. Wil je je gasten eens flink verrassen dan is dit een waanzinnig stuk vlees. Vlees dat nog aan bot zit heeft vaak meer smaak omdat het bot nog extra smaak meegeeft tijdens het rijpingsproces.

Een tomahawk, cote de boeuf en cowboy steak wordt vaak met elkaar verwart, het verschil heeft te maken met de grootte van het bot:

  • Tomahawk; deze heeft het langste bot vaak minimaal 15 cm.
  • Cowboy steak; het bot heeft een iets korter bot +- 10 cm,
  • Cote de boeuf;  Het vlees heeft wel een bot aan de rib kant maar deze steekt niet of nauwelijks uit.

 

Deze tomahawk is ca. 1 Kg

Voedingswaarde

  • Energie: 852 Kj / 205 Kcal
  • Vet: 14.0 Gr.
  • Verzadigd vet: 2.6 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 19.3 Gr.
  • Zout: 0.4 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272187023

    Meer weten over de tomahawk

    Tomahawk steak is een stuk vlees dat de laatste jaren steeds populairder is geworden bij de BBQ-liefhebbers. Het is een stuk vlees dat niet alleen indrukwekkend oogt, maar ook een heerlijke smaak heeft.

    Meer over de tomahawk

    Tips van chef Bas

    Een tomahawk bereid ik het liefst reversed sear, door het vlees langzaam te garen met een beetje rook en vervolgens af te searen op een plancha of speksteen krijg je een mooie gelijkmatige garing en het vlees en vet is mooi krokant geschroeid.

    • Rare 46ºC
    • Medium 48ºC
    • Well-done 56ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder Tomahawk steak

  • runder-tomahawk

    Runder Tomahawk steak

    • Ca. 1 kg.
    • Online op voorraad
  • +
  • Angus & Oink – Gaucho

    • Chimichurri rub
    • Online op voorraad
  • Brute Forged steakmessen set

    • Set van 4 steakmessen
    • Online op voorraad
  • thermapen-one-zwart

    Thermapen One – Wit

    • Dé must have thermometer
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    49,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Runder Tomahawk steak

    Thomas-met-foodbox

    8 gerechten uit de Thomas’ favorieten box

    • Niveau
    • Gang
    • Hoeveelheid

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service