Runder Flat iron steak

Ca. 250 gram

  • Herkomst Uruguay
  • Ras Black Angus
  • Voer Graan
  • Formaat Ca. 250 gram

11,95

Online op voorraad
Voor 23:59 besteld = morgenavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Flat iron steak, ook wel house steak genoemd, is afkomstig van de schouder van het rund: uit de sukade. Het stuk vlees werd vroeger beschouwd als stoofvlees. Sinds een aantal jaar is het een populair alternatief voor de meer bekende steak cuts.

Flat iron steak wordt gesneden uit de sukade. Deze spier bestaat uit 2 delen die verdeeld worden door een zeen. Het vlees onder deze zeen heeft ontzettend veel smaak, maar kun je wel goed bereiden als steak.

Grainfed rundvlees is afkomstig van runderen die grazen op uitgestrekte weides, pampa’s en prairies. De laatste periode worden de runderen bijgevoerd met een speciaal graandieet van granen, maïs, alfalfa en hooi.

Hoeveel heb je nodig?

Normale eter: 150-200 gram

Grote eter: 200-250 gram

Meat lover: 250 gram +

Ingrediënten

100% rundvlees

 

Voedingswaarde

  • Energie: 883.0 Kj / 212.0 Kcal
  • Vet: 14.8
  • Verzadigd vet: 6.2
  • Koolhydraten: 0.0
  • Suikers: 0.0
  • Eiwitten: 18.6
  • Zout: 0.16
  • Artikelnummer: 8718272190443

    Meer weten over de flat iron steak

    De flat iron steak of house steak, (het onderste deel van de sukade) stond, net als de bavette, vroeger enkel bekend als stoofvlees. Sukade is mager draadjesvlees, maar is tegenwoordig ook te koop met een mooie vetmarmering.

    Meer over de flat iron steak

    Tips van chef Bas

    Een medium rare gegrilde flat iron steak mag je me altijd voor wakker maken! Grill de flat iron op het gietijzer rooster of plancha tot een kern temperatuur van 50 graden. Laat het vlees vervolgens 2 minuten rusten. Een klein beetje zout, vers gemalen peper en beurre café de paris erbij.. veel beter wordt het niet!

    • Rare 48ºC
    • Medium 52ºC
    • Well-done 58ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder Flat iron steak

  • Flat-Iron-Steak-close-2

    Runder Flat iron steak

    • Ca. 250 gram
    • Online op voorraad
  • +
  • Angus & Oink Dirty Cow

    Angus & Oink – Dirty Cow

    • Online op voorraad
  • Café de Paris dip Wajos

    • Typisch Frankrijk
    • Online op voorraad
  • Smoking-Flavours-whiskey-snippers-pose

    Smokin’ Flavours rooksnippers whisky vaten 1700ml

    • Lekker bij varken, rund, gevogelte, wild & lam
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    11,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Runder Flat iron steak

    Thomas-met-foodbox

    8 gerechten uit de Thomas’ favorieten box

    • Niveau
    • Gang
    • Hoeveelheid

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service