Whisky & BBQ workshop

Niet ingeplande workshops
1 2 3 4 5
Gevorderd

114,50

p.p.

Geen data beschikbaar voor deze locatie

Voor deze locatie is op dit moment geen datum beschikbaar. Laat je gegevens achter en we sturen je een (eenmalige) e-mail wanneer er weer nieuwe data beschikbaar zijn.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gaan we doen?

Het beste van twee werelden: whisky & barbecue! Whisky en barbecue zijn een perfecte combinatie… Sluit even je ogen en stel het je voor: de geur van geroosterd vlees, de aroma’s van je favoriete whisky. Begint het water al in je mond te komen?

Daarom presenteren we in samenwerking met een whisky-speciaalzaak een avondvullend programma waarin je vooral zélf aan de slag gaat met Big Green Eggs en Kamado’s, waar je de kneepjes van het barbecueën leert, kunt genieten van zelf bereid eten én tussendoor proeft van prachtige whisky’s. Het beste van twee werelden: eten & whisky drinken… Gewoonweg fantastisch!

De workshop

In deze workshop gaan we fantastische whisky combineren met verschillende BBQ-technieken en gerechten. We bereiden vier gangen waarbij whisky als ingrediënt natuurlijk niet mag ontbreken. Je maakt elke gang volledig zelf, onder begeleiding van de chef. Tussendoor vertelt de sommelier je graag alles over de geschiedenis van whisky, de productiemethoden, de smaakprofielen… en ze staat meer dan open voor al je vragen! En het blijft niet alleen bij praten; we gaan die heerlijke whisky’s ook zelf ervaren tijdens de proeverij.

De workshop

In deze basisworkshop gaan we dus fantastische whisky combineren met verschillende BBQ technieken en gerechten. Dit doen we met het koken van 4 gangen waar whisky als ingrediënt uiteraard niet in mag ontbreken. Je maakt de volledige gangen volledig zelf onder begeleiding van de chef. Tussendoor vertelt Elise je graag alles over de historie van whisky, de processen, de smaken.. en ze staat meer dan open voor al je vragen! En het blijft niet alleen bij woorden, we gaan die heerlijke whisky’s ook ervaren tijdens de proeverij.

Wat komt er aan bod?

  • De basis van BBQ: smaken, temperaturen, technieken en accessoires
  • De achtergrond van whisky
  • Distilleerproces en smaakbeïnvloeding
  • Hoe je whisky pairt met een BBQ-gerecht
  • Vier volledige gangen die je zelf gaat bereiden
  • 4 complete gangen die je zelf gaat klaarmaken

Over DH17

DH17 is al meer dan tien jaar dé specialist op vlak van whisky in de omgeving. Gevestigd in Bergen op Zoom en onder meer erkend als Ardbeg Embassy, Official Chichibu Store en Bowmore Partner Store. “Met een zeer uitgebreid, bijzonder én veelzijdig assortiment vallen we op bij de echte liefhebber. Onze persoonlijke benadering en uitgebreide kennis van wat er leeft in onze ‘business’ maken dat onze klanten graag blijven terugkomen voor advies en tips. Wij zijn je ideale adres voor die ene unieke fles of dat prachtige cadeau!” – Elise van Tol, www.dh17.nl

 

Over BBQ Experience Center

Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Hier doen we alles voor, dit is onze passie! De naam BBQ Experience Center zegt het al, een uniek BBQ concept vol met beleving. Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Met deze grote passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. Een oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom, keuken en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken.

Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop! 

Heb je al eens een workshop bij ons gevolgd? Dan weet je dat je in één van onze schorten de heerlijkste gerechten staat te bereiden. Voor ons is zo’n schort het perfecte aandenken aan die fijne ervaring. Daarom krijg je vanaf nu, na het volgen van een workshop, een gratis schort ter waarde van € 29,90 mee naar huis! Het schort heeft een handige zak vooraan en is beschikbaar in twee kleuren. Natuurlijk staat ons BBQ Experience Center logo er trots op.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Schenk dan een workshop met onze workshop cadeaubon!

Praktische info

Per werkbank heb je de beschikking over een Big Green Egg large waarin je zelf alles gaat bereiden. Vaak gebruiken we extra BBQ’s in de workshopruimte om veel tegelijkertijd te doen. Heb je een ander merk of nog helemaal geen kamado? Geen probleem en je bent van harte welkom uiteraard! De technieken kan je zeker thuis ook toepassen.

Hoe werkt het reserveren?

Je reserveert nu altijd voor minimaal 2 personen op een werkbank. Wil je met 3 personen aan één werkbank staan? Stuur ons een berichtje. Kies hier boven de gewenste datum. Met de knop ‘in winkelmand’ voeg je een product toe in je winkelmand (bovenin je scherm). Door op de winkelmand te klikken en je bestelling af te rekenen reserveer & betaal je voor de workshop. Hierna is je boeking bevestigd.

Geen verrassingen achteraf. Behalve de recepten 🙂

De prijs is all-in. Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de kamado’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een goed glas wijn, bier of een frisje. We werken niet met een beperking in aantal consumpties. Het gaat bij de workshop uiteraard wel om het (leren) koken 🙂

We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het nog eens over kunt doen!

Locatie & parkeren

De workshops worden gehouden in het BBQ Experience Center. We hebben een volledig ingerichte workshopruimte in de sfeervolle oude melkfabriek. Een grote sfeervolle nomade tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden lekker aan de slag kunnen! Mocht het wat frisser buiten zijn is het wel slim om je hierop te kleden. Het adres is Pastorijstraat 7, Herent. Je kunt voor de deur gratis parkeren!

Kleine lettertjes

Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden.  Deze zijn niet spannend maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop  af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.

Whisky & BBQ workshop Proef de sfeer

Whisky-en-BBQ-workshop-brabant-roosendaal
Geweldig! Super leuke en heerlijke workshop gehad, veel geleerd en super goed geregeld. Een echte aanrader!

Danny Loch Workshopdeelnemer Whisky & BBQ workshop

BBQ-Whisky-Kamado-Workshop-Koken-Grillen-Roosendaal
Prima workshop gevolgd. Goed uitgelegd en top locatie. Iedereen is heel vriendelijk en hulpvaardig. Ik raad het echt aan om hier een workshop te volgen.

Xandra Blommesteijn Workshopdeelnemer Whisky & BBQ workshop

Whisky-BBQ-Workshop-Leren-Koken-BBQen-Roosendaal-Workshops
Whiskey & BBQ workshop -18
Whisky-&-BBQ-Workshop-Roosendaal-Brabant-Breda
Kamado-Workshop-Whisky-Proeverij-BBQ-Kookles-Roosendaal
BBQ-Whisky-Workshop-Kookles-Roosendaal

Workshop Whisky & BBQ workshop Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Whisky proeverij: drank&spijs combinaties
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: oude melkfabriek de Vitalac
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Robin Leemans

Chef BBQ Experience Center

Na het runnen van zijn eigen horecazaak, die helaas moest sluiten vanwege de coronacrisis, vond hij zijn weg als chef-kok in een restaurant. In zijn vrije tijd geniet Robin van mountainbiken en quality time met zijn gezin, waarbij koken en barbecueën natuurlijk niet mogen ontbreken. Barbecueën is dan ook altijd zijn passie geweest.

Team-be-Wouter-verkleind

Wouter Cornet

Chef BBQ Experience Center

In zo'n 30 jaar heeft Wouter zo'n beetje alle stadia van de horeca doorlopen, van traiteur tot de gastronomische sterrenkeuken. BBQ is daarin altijd wel een lichtpuntje geweest waarin je qua bereidingstechnieken out of the box kon denken. Zijn kennis en ervaring zet hij nu maar al te graag om in de BBQ wereld, spreek hem dus gerust eens aan over jouw favoriete gerecht!

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

In het BBQ Experience Center hebben we een sfeervolle nomadentent aan onze showroom gebouwd en omgetoverd tot fantastische proeftuin met een binnen / buiten workshop ruimte. In alle weersomstandigheden kunnen we lekker aan de slag. In de zomer heerlijk koel, in de zomer verwarmd door verschillende heaters. Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshops, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Informeer mij over nieuwe data van deze workshop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.