Rode gestoofde varkensbuik
Breng een middelgrote pan met water aan de kook en voeg vervolgens 450 g varkensbuik in stukjes van 3 cm toe. Blancheer het vlees gedurende 2-3 minuten en laat het uitlekken in een vergiet. Verhit 1 eetlepel plantaardige olie in een diepe koekenpan en fruit 2 plakjes verse gember gedurende 1 minuut. Voeg vervolgens het geblancheerde varkensvlees toe en roerbak op hoog vuur gedurende 5 minuten.Voeg 5 el Lee Kum Kee rode stoofsaus en 250 ml water toe aan de pan. Breng het geheel aan de kook, verlaag het vuur en laat het minstens 30 minuten sudderen, of tot het varkensvlees gaar is en de saus is ingedikt. Garneer met fijngehakte lente-ui voordat je het gerecht serveert.
Ingrediënten
Sojasaus (Water, Soja, Zout, Tarwe, Kleurstof E150a, Glucose-Fructosestroop), Suiker, Rijstwijn (Water, Rijst, Tarwe), Kleurstof (E150a, E150c), Water, Smaakversterker (E621, E627, E631), Conserveermiddelen E202.
Artikelnummer: 078895138641