Maak kennis met onze favoriete rubs, de absolute top voor rund, vis en een echte allrounder!
Braairub nr. 2
Braairub no.2, een heerlijke all purpose rub die iets vertrouwder zal overkomen bij de gemiddelde BBQer door het gebruik van gerookt paprikapoeder. Toch is dit ook een hele unieke rub in combinatie met de andere kruiden en specerijen en licht pittige nasmaak.
Dirty Cow – Angus & Oink
Dirty Cow is zo’n rub die met 9 van de 10 workshop gasten mee naar huis gaat. Als je hem hebt geproefd ben je overtuigd! Wat deze rub zo bijzonder maakt is de samenstelling. Hij heeft een hele mooie balans tussen zoet, zout, zuur en umami. Hij is licht zoet en licht pittig. Wat betreft zoutgehalte is hij niet te heftig. Naast de mooie kruiden & specerijen zoals komijn, anijs & oregano die in deze rub terugkomen maakt de toevoeging van gedroogde koffie, sojasaus en shiitake hem echt tot een rub om in je standaard assortiment op te nemen!
Seafood Lemon Peper – Angus & Oink
Deze rub is ontwikkeld om je zeevruchten te maximaliseren met heerlijke citroen- en citrustonen gecombineerd met complexe kruiden en zeldzame roze peperkorrels uit Brazilië! Een echt complexe rub die op vele niveaus resultaat oplevert. Werkt met alles, van zalm tot makreel en garnalen, maar dit is niet alleen voor vissen – het werkt verbazingwekkend goed op kip.