BBQ rub van No Rubbish
De BBQ rubs en producten zijn gemaakt van de meest verse specerijen en kruiden voor de traditionele smaak. Van zoet en pittig tot rokerig tot zelfs zilt, er is veel keuze binnen het smaken palet.
Hoe wordt de BBQ rub van No Rubbish gebruikt ?
No Rubbish rubs kunnen slechts een paar minuten voorafgaand aan het grillen of barbecueën worden aangebracht bij dun gesneden gerechten, echter voor dikker gesneden gerechten komt de beste smaak naar boven als de Rub ten minste een paar uur van te voren wordt aangebracht. Laat het gerecht, afgedekt in de koelkast, rusten zolang gewenst. Aanbevolen tijd : 6 uur
De No Rubbish Rub is uitzonderlijk lekker op varkensvlees, kip en rund. Strooi of wrijf en grill op indirecte hitte. Houd tijdens het grillen of bakken een oogje in het zeil voor verkoling of verschroeiing. Verplaats het vlees naar een koelere plek of zet de oven lager als het eruit ziet alsof het gaat verbranden.
Probeer de rub en andere producten op pulled pork, kip, hamburgers, spareribs, vis, schaal- & schelpdieren en zelfs groenten en fruit.
Ingrediënten van de hoogste kwaliteit
No Rubbish BBQ Rub bevat alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke kruiden en specerijen, verantwoord ingekocht van over de hele wereld. Zorgvuldig geselecteerd, verwerkt en verpakt voor een geweldige smaak. De BBQ rubs zijn allemaal gluten en MSG vrij en bevatten geen goedkope vulmiddelen ( veel zout of meel ), smaakversterkers (bv E621) of anti klontermiddelen ( E551 ) Wij geloven dat de natuurlijke smaken voor zich spreken.
Ontwikkeld, getest & verpakt in Nederland
Bij No Rubbish zijn ze trots op het feit dat de producten 100% zijn ontwikkeld, getest en verpakt in Nederland. De rubs worden geleverd in een speciale UV werende pot met strooi- en stort opening.