Culinair Adviseurs Leuven
Wouter Cornet
Vestigingsmanager Leuven
In zo'n 30 jaar heeft Wouter zo'n beetje alle stadia van de horeca doorlopen, van traiteur tot de gastronomische sterrenkeuken. BBQ is daarin altijd wel een lichtpuntje geweest waarin je qua bereidingstechnieken out of the box kon denken. Zijn kennis en ervaring zet hij nu maar al te graag om in de BBQ wereld, spreek hem dus gerust eens aan over jouw favoriete gerecht!
Heeft een passie voor koken op open vuur
Brent van Lommen
Culinair adviseur
Na jarenlang zijn eigen bar te hebben gerund, waar hij voornamelijk kleine tapas en drankjes serveerde, voelde het als de juiste tijd om achter de BBQ te staan! Zijn voorkeur gaat uit naar het bereiden van grote stukken vlees, waardoor er een prachtig pronkstuk op tafel verschijnt!
Culinair adviseur
Filip van Eeckhout
Culinair adviseur
Wanneer je bij ons een catering boekt, is de kans groot dat je Filip achter het vuur ziet staan. Barbecueën heeft hij altijd graag gedaan, maar tijdens de coronacrisis heeft hij van zijn passie zijn beroep gemaakt. In zijn vrije tijd neemt hij ook deel aan BBQ-wedstrijden zowel in binnen- als buitenland. Je kunt dus met recht zeggen dat BBQ in zijn bloed zit!
Barbequed 24/7
Siebren Sente
Culinair adviseur
Siebren is van origine slager en heeft jarenlang zijn eigen slagerij gehad. Daarin was BBQ al zijn grootste passie. Naast zijn liefde voor koken, maakt hij graag lange wandelingen met zijn hond en nodigt hij vrienden en familie uit voor gezellige avonden vol low-and-slow bereidingen en bijpassende bieren.
Verkiest altijd bier boven wijn
Steven Vandenbrande
Culinair adviseur
Als kind stond hij al op een krukje mee achter het fornuis met zijn grootmoeder, wat later leidde tot een opleiding aan de hotelschool. Door omstandigheden moest hij van richting veranderen en is hij de marketing wereld ingegaan. Toch heeft hij zijn passie voor koken nooit losgelaten. Zowel thuis, in clubverband als tijdens talloze workshops heeft hij zichzelf continu verder ontwikkeld. En hij is nu aan de slag als Culinair Adviseur bij ons in Leuven.
Koken is zijn echte passie
Culinair Adviseurs Roosendaal
Joey Veraart
Vestigingsmanager Roosendaal
Tijdens zijn 20 jaar ervaring in de retail is hij elke uitdaging aangegaan, niets is hem te veel. Hij zorgt ervoor dat de showroom er altijd tiptop uitziet en hij draagt er graag aan bij dat zijn collega's elke dag met een glimlach naar het werk gaan. Zijn vrije tijd brengt hij graag door aan de waterkant en 's avonds is hij vaak achter de BBQ te vinden.
De sfeermaker van Roosendaal
Jonathan Klaassen
Culinair adviseur
Wanneer je een workshop bij ons komt volgen is er een grote kans dat Jonathan je onder de hoede neemt. Met zijn 13 jaar aan ervaring als Sous-Chef kan hij je alle kneepjes van het vak leren. De basis workshops zijn echt zijn favoriet. Wat is een kamado en hoe werkt die nou precies? Hij leert je graag verschillende bereidingen die je thuis kunt gaan toepassen.
Start het BBQ avontuur graag samen
Wouter Coppens
Culinair adviseur
Wanneer je een workshop bij ons volgt, is de kans groot dat je Wouter tegenover je staat. Na 12 jaar horeca-ervaring waarvan 5 als sous-chef, kan hij zeggen dat de horeca echt zijn passie is. Hij heeft in de afgelopen jaren in zoveel mogelijk verschillende soorten keukens en restaurants proberen te werken om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Nou is het tijd om zich helemaal te verdiepen in de wereld van BBQ's.
Leert je graag alles over BBQ'en
Joris Vierenhalm
Culinair adviseur
Na een lange tijd in de horeca en als docent Engels te hebben gewerkt loopt Joris elke dag vrolijk in de showroom rond waar hij maar al te graag helpt bij al jouw BBQ vragen. In zijn vrije tijd schrijft en sport hij graag en zoekt hij zo vaak mogelijk een excuus om zijn BBQ aan te steken.
Steekt de BBQ zo vaak mogelijk aan
Martijn Lint
Culinair Adviseur
Kom je een workshop in Roosendaal volgen? Dan is de kans groot dat je Martijn tegenkomt. Al sinds 2009 is hij werkzaam in verschillende keukens als zelfstandig werkend kok en Souschef dus aan ervaring geen gebrek. Hij mag zichzelf ook Keurmeester roodvlees noemen! BBQ'en is een van zijn grootste hobbies en wilt zijn passie voor het vak graag overbrengen aan als onze gasten!
Bakt het liefst brood op de Vonken houtoven!
Leonard Slabbekoorn
Culinair adviseur
Leonard kan je tegenkomen bij de workshops of in de showroom in de Roosendaal. Hij begon al vroeg in de horeca: op zijn 15e als afwasser en op zijn 17e ging hij de koksopleiding doen. Daarna ging hij fulltime aan de slag op verschillende plekken in Nederland, waaronder Breda en Rotterdam, maar vooral in zijn geliefde Zeeland. De laatste jaren was hij junior souschef in Middelburg.
Zeeuwsche mosselen mogen niet ontbreken in zijn keuken
Yannick van der molen
Culinair adviseur
Voor Yannick is de keuken geen onbekend terrein, al sinds zijn 15e heeft hij bij verschillende keukens gewerkt en is hij doorgegroeid tot zelfstandig werkend kok. Hij krijgt het meeste energie van mensen inspireren en enthousiasmeren over koken. De match met BBQ Experience Center was dus snel gelegd. Je komt hem tegen in de showroom in Roosendaal of als chef bij één van onze workshops.
kan je wakker maken voor een goede Philly cheese steak
Jesse Unsold
Mocht je onze showroom wel eens in het weekend bezoeken, dan weet je wie Jesse is! Hij raakt niet uitgepraat over kamado's en zorgt ervoor dat je met de juiste informatie weer naar huis gaat. Heb je specifieke vragen over een accessoire of ben je misschien op zoek naar een lekkere rub? Stap gerust op hem af!
Helpt je graag bij de keuze van je BBQ
Rens van Oosterhout
Culinair adviseur
Rens is afgestudeerd als kok en wanneer je bij ons in de showroom komt of een workshop gaat volgen is de kans groot dat je Rens tegenkomt! Naast zijn passie voor alles wat met BBQ'en te maken heeft, is hij regelmatig te vinden op het padelveld en in de sportschool.
Kan je wakker maken voor Foccacia met Parmaham
Jorn Reeuwijk
Culinair Adviseur
Als je in het weekend de showroom in het weekend binnenloopt, is de kans groot dat je Jorn tegenkomt. Hij heeft eerder gewerkt bij een Italiaans restaurant in Roosendaal, waar hij waardevolle ervaring opdeed. BBQ'en is zijn grote liefde; wanneer hij de kans krijgt, steekt hij de BBQ aan.
Steekt de BBQ zelfs aan als het sneeuwt
Culinair Adviseurs Nunspeet
Rick Keizer
Vestigingsmanager Nunspeet
Rick is vestigingsmanager van de showroom in Nunspeet. Na een mooie carrière zowel in binnen- als buitenland, is hij nu bij BXC terechtgekomen. Samen met zijn team zorgt hij voor de ultieme klantbeleving in de winkel. Hij haalt energie uit een leuke werksfeer. In zijn vrije tijd staat hij graag in zijn moestuin of bereidt hij een spectaculair barbecuegerecht voor zijn vrienden en familie.
Heeft het lekkerste fruit in zijn moestuina
Thijmen Groen
Culinair adviseur
Naast zijn vurige liefde voor barbecueën is Thijmen meerdere keren per week in de sportschool te vinden, waar hij zichzelf omvormt tot bekwame fitnesstrainer. Naast het sporten houdt hij ervan om een geweldig stuk vlees op de BBQ klaar te maken. Wat vindt hij het leukst? Dat is het contact met de klanten en het delen van allerlei BBQ-verhalen!
Fitnessfanaat
Jonathan van den Hardenberg
Culinair adviseur
Jonathan staat klaar om je te assisteren tijdens je bezoek aan BXC! Hij deelt graag zijn kennis die hij gedurende 4 jaar heeft opgedaan in de wereld van barbecues, met altijd een vleugje humor. Na werktijd gaat hij graag met zijn collega's en vrienden de keuken in om zelf heerlijke gerechten te bereiden. Daarnaast studeert Jonathan communicatie, waarbij hij zich specifiek richt op mondelinge communicatie en marketing. Deze vaardigheden komen goed van pas in de showroom, waar hij er altijd naar streeft om bij elke klant een glimlach tevoorschijn te toveren!
Zorgt voor een lach op je gezicht
Jos van den Pol
Culinair adviseur
Kom je langs in de showroom in Nunspeet? Dan is de kans groot dat je Jos tegenkomt! Jos is voornamelijk bezig met het adviseren en helpen van klanten in de showroom. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle bestellingen voor de bar, workshops en evenementen op tijd binnen zijn. Hij kent de showroom in Nunspeet als geen ander en helpt je maar al te graag met je keuze!
Vlamt met zijn gitaar
Sido Blokpoel
Culinair adviseur
Sido zit al vele jaren in de BBQ-branche, waar hij eigenlijk toevallig de horeca is ingerold. Hier heeft hij zich verder ontwikkeld in het maken van mooie gerechten en het delen van zijn kennis met de gasten. Hij barbecued graag met vrienden en familie om zich heen en geniet ervan om iets lekkers op tafel te zetten. In zijn vrije tijd maakt hij muziek en is hij vaak op het podium te vinden.
De gangmaker van Nunspeet
Evelien Hop
Administratief Medewerkster
Evelien is bijna dagelijks aanwezig bij BXC Nunspeet, hoewel ze werkt voor het hoofdkantoor in Roosendaal. Ze springt bij als administratief medewerkster en verzorgt ook de planning van workshops. Het grootste deel van haar vrije tijd besteedt ze aan degenen die haar het dierbaarst zijn: haar man, kinderen en kleinkinderen.
Regelmatig op de dansvloer te vinden
Lieke Dekker
Barkoningin
Als barvrouw en het helpend handje bij de workshops, draagt ze al vier jaar haar steentje bij in de horeca. Ze geniet ervan om mensen op deze manier te helpen en een ontspannen tijd te bezorgen. Met een natuurlijke sociale flair haalt ze voldoening uit het contact met anderen, en zelfs bij het afwassen en andere taken blijft ze haar gasten met een glimlach bedienen.
Horecatopper
Corné Rozendaal
Culinair adviseur
Corné is van jongs af aan al thuis in de BBQ-wereld. Met een basiskennis van barbecueën en een passie voor het bereiden van heerlijke gerechten, staat Corné nu elk weekend, tijdens vakantiedagen en soms doordeweeks in onze showroom. Hij is altijd enthousiast om klanten iets nieuws te leren, extra tips en recepten te geven!
Maakt er altijd een gezellig feestje van
Sven Visser
Culinair adviseur
Sven volgt momenteel de opleiding Mechatronica, wat staat voor het bouwen en onderhouden van machines. In de showroom is hij vaak bezig met het in elkaar zetten en onderhouden van BBQ's. Aan het einde van de dag zorgt hij ervoor dat de workshopruimte weer helemaal spik en span is, zodat ze de volgende week weer fris kunnen beginnen.
Is het liefst met zijn auto op pad
Oskar Middelveen
Culinair adviseur
Oskar is klassiek Frans geschoold en staat al sinds zijn 15e in de keuken. Zijn reizen door Australië, Azië en Amerika hebben zijn kookstijl verrijkt, met focus op BBQ en low & slow bereidingen. Zijn favoriete gerecht om na te maken? Het broodje pastrami van Katz Deli in New York.
Geeft regelmatig taco-avonden op de kamado met zijn vrienden
Hugo Stuut
Culinair adviseur
Hugo heeft al meer dan 20 jaar passie voor zijn vak. Zijn liefde voor koken beperkt zich niet alleen tot de keuken, maar ook buiten koken, BBQ'en en met koken met de driepoot behoort tot deze liefde. In zijn vrije tijd is Hugo graag bezig in de tuin, waar hij zowel eetbare plantjes, kruiden en fruitstruiken verzorgt als zijn sierplanten aandacht geeft.
Kookt graag op open vuur
gezocht workshop chefs & culinair adviseurs
Onze klanten komen voor goed advies en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Of dat nu voor het aanschaffen van een mooie BBQ is of de keuze in een mooie rub om vanavond een mooi stuk vlees te bereiden of welke accessoire ze daarvoor het beste kunnen gebruiken. Tijdens het culinair advies loopt het water al bij de klant in de mond en krijgen ze meteen zin om de BBQ aan te steken! We zijn altijd op zoek naar versterk van ons team, geen directe openstaande vacature? Neem dan toch even contact met ons op zodat we aan je denken wanneer er wel een positie open komt.
Klanten dienst
Peter Rodenburg
Teamlead klantenservice
Door zijn 16 jaar aan ervaring in de klantenservice, weet Peter precies hoe hij jou het beste kan helpen. Hoe gek of ingewikkeld je vraag ook is, Peter zorgt er samen met zijn team van experts voor dat je zo snel mogelijk voorzien wordt van het juiste antwoord. Zijn hoofdtaak? De structuur en het overzicht behouden binnen het team. Zo wordt de klantreis voor jou zo prettig mogelijk!
Komt hoorbaar uit Rotterdam
Michel van der Heijden
Klant expert
Michel kent de klantenservice als geen ander, hij heeft maar liefst 5 jaar internationale ervaring opgedaan in de Filipijnen. Zijn passie voor koken komt op de klantenservice goed van pas. Stel je een vraag over een recept is de kans groot dat je Michel aan de lijn krijgt.
Mr. Worldwide
Ilona Rijsdijk
Klant expert
Ilona heeft haar passie voor koken op open vuur ontwikkeld bij de lokale scouting, waar ze kinderen begeleidt in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. Haar liefde voor buiten koken komt dan ook goed van pas in de klantenservice, waar ze klaarstaat voor alle vragen en voor alles een oplossing zoekt.
Stookt graag een fikkie op het kampvuur
Judith Raas
Klant expert
Judith vindt het belangrijk om mensen goed te helpen en is altijd bereid om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Naast haar liefde voor paardrijden, geniet ze van wandelingen met haar trouwe viervoeter en het bereiden van heerlijke maaltijden op haar Big Green Egg. Met een voorliefde voor lekker eten en een goed glas wijn, is ze altijd in voor gezelligheid.
Brengt haar vrije tijd het liefst door in de buitenlucht
Warehouse Helden
Stephan Helmons
Teamlead warehouse
Een toffe horeca periode heeft Stephan ingeruild voor heel iets anders. Nu is hij een echte warehouse master en zorgt hij er dagelijks voor dat alles op rolletjes loopt, zowel in als rondom het magazijn. Als je hem vraagt waar hij nu eigelijk mee bezig is? Dan krijg je als antwoord: 'Met van alles!'
Een man die wél kan multitasken
Dave Willemen
Warehouse held
Als je Dave wil laten zweten is het zaak om veel producten te bestellen. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de tijdige inkoop van de BBQ’s en accessoires. Al jouw favorieten aangevuld? Dan bekommerd die zich verder over alles wat te maken heeft met het warehouse en zijn collega's. Veiligheid vind hij erg belangrijk, dus zet hij zich ook dagelijks in als preventiemedewerker.
Een echte alleskunner
Wil Nijssen
BBQ monteur
Wil houdt zich dagelijks bezig met het monteren van verschillende soorten BBQ's. Hier is hij zo druk mee dat hij zelfs een eigen ruimte in het warehouse heeft gekregen. Zo heeft hij meer dan genoeg plek en al zijn gereedschap bij de hand. Na het monteren rijden zijn collega's jouw nieuwe BBQ zo de tuin in. Zo kun je dezelfde avond nog aan de slag!
Is gek op de vrijdagmiddagborrel
Michaï Mucharowski
Personal shopper
Sjouwen is wat hij het beste kan. Dat kan ook niet anders met bijna 2 meter en een hoop spierballen. Nadat hij de pakketjes heeft ingepakt, rolt hij ze zo de bakwagen in. De indeling van het warehouse even helemaal omgooien? Dat is geen probleem voor Michaï!
Steekt boven iedereen uit
Teun Hopstaken
Personal shopper
Wat je ook besteld bij ons, het wordt allemaal dezelfde dag nog bij elkaar gezocht, netjes ingepakt en verzonden naar je. Teun zorgt hiervoor samen met zijn collega’s in het warehouse. Mocht je iemand horen zingen? Dan is dat Teun!
Nachtegaal van het zuiden
Danny Pinxteren
Personal shopper
Met zijn 25 jaar ervaring als warehouse operator kent Danny de kneepjes van het vak beter dan wie dan ook! Zijn grote hobby’s, vissen en barbecuen vallen goed samen, want wat is er lekkerder dan een gegrild visje!
Kookt het liefst op zijn pellet grill
Jim Bogers
Personal shopper
Na jaren in de techniek te hebben gewerkt heeft Jim nu van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij pakt dagelijks talloze orders in die mede door jou geplaatst zijn. Naast zijn passie voor alles wat rookt en smeult heeft deze oud-kickbokscoach zijn Chi op de juiste plaats zit kan hij ook in drukke tijden de rust bewaren in ons magazijn.
Bokst het uiteindelijk allemaal voor elkaar
Kaj Nieuwland
Personal shopper
Kaj rijdt dagelijks op de heftruck om jouw nieuwe BBQ klaar te zetten voor verzending. Toen hij bij ons in het warehouse kwam werken, had hij nog weinig ervaring met barbecueën, maar al snel begon het te kriebelen tussen alle BBQ-spullen en workshops. Nu is hij niet meer weg te slaan achter de barbecue.
Rijdt het liefst met de heftruck
Janno Maas
Personal shopper
Met ruim 20 jaar ervaring in de logistiek geniet hij van de veelzijdigheid van het magazijn. Daarnaast heeft hij een grote volière in de tuin, waar hij verschillende zangvogels houdt. In zijn vrije tijd zit hij graag in de tuin met een goed stuk vlees van de BBQ, want koken is uiteraard ook een van zijn hobby’s
Heeft thuis 1300 liter zeeaquarium met levend koraal en prachtige vissen
gezocht workshop chef
Als workshop chef ben je uiteraard verantwoordelijk voor de workshops/events maar daarnaast krijg je ook andere verantwoordelijkheden. Denk aan het geven van culinair advies aan onze klanten in de showroom, met een klant na uitgebreid advies een offerte opmaken of afrekenen aan de kassa. Het team van workshop chefs dient vanwege de groei hoognodig uitgebreid te worden. Bovendien vinden het super belangrijk dat de kennis van onze chef’s in onze showroom wordt overgedragen aan onze klanten.
Bezorg Helden
Yael Lauret
BBQ planner
Yael helpt je met het plannen van de bezorging van je BBQ en zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt. Moeiteloos scheurt hij met de heftruck rond in het warehouse om je bestelling bij elkaar te picken. Zo kun jij lekker snel beginnen aan jouw BBQ avontuur!
De sfeermaker in het warehouse
Bas Schmal
Personal BBQ shopper
Een nieuwe BBQ op het oog? Dan kan het zo maar zijn dat Bas hem je tuin in komt rollen. 'S ochtends doet hij een kopje koffie in het warehouse, tilt de BBQ's in de bakwagen, zet zijn zonnebril op, radio aan, en rijd met een raampje open door heel Nederland. Toeter jij even als je hem ziet?
Is het liefst altijd op de weg
Ton Broos
Personal BBQ shopper
Het kan er nog wel eens heftig aan toe gaan in het warehouse. Gelukkig kan Ton de rust en orde, mede door zijn verleden bij defensie, perfect behouden bij zijn collega's. Samen zorgen ze er voor dat alle bestellingen er op tijd uit gaan. Het kan ook zomaar zo zijn dat Ton in je tuin verschijnt. BBQ's bezorgen door heel Nederland doet hij namelijk ook graag.
Schepper van orde
Olav Admiraal
Personal BBQ shopper
Grote kans dat een door jou bestelde BBQ inclusief accessoires door Olav klaargezet wordt en in jouw achtertuin wordt neergezet. Er zijn maar weinig plaatsen waar Olav nog niet is geweest met de bakwagen!
Vliegt heel Nederland door
Harm Wildeman
Technische dienst
In zijn eentje de technische dienst van het BBQ Experience Center. Wanneer er ergens weer eens wat verbouwd moet worden stroopt Harm de mouwen van zijn polo op en gaat enthousiast aan de slag. Valt er even niets te bouwen? Dan is hij druk met het klaarzetten en bezorgen van bestellingen.
Zet graag een stapje extra voor jou
Toine van Oorschot
Personal BBQ shopper
Naast het genieten van zijn pensioen en het eropuit trekken met de caravan, vindt hij het ook leuk om als chauffeur mensen blij te maken met de bezorging van hun nieuwe barbecue, waar ze erg naar uitkijken. Toine laat bij iedereen altijd een positief visitekaartje achter.
Bezorgt iedereen een glimlach
Head Quarters
Joey Buys
Chief BBQ Officier
Als algemeen directeur is Joey eindverantwoordelijk voor het bedrijf en richt zich vooral op strategie, groei en marketing. Jouw en ons outdoor cooking adventure samen groot maken, dat is waar hij energie van krijgt!
Wordt blij van mooie gerechten
Boy Tak
Commercieel directeur
Baas van de keuken. Vroeger van een echte keuken in zijn horeca tijdperk, nu van de BBQ Experience Center organisatie. Samen met Joey het bedrijf gestart en doet alles voor de ultieme klantbeleving. Hij is de kneepjes van het restaurant nog niet verleerd, hij helpt je graag met jouw BBQ avontuur!
De braai is zijn absolute favoriet
Kevin Hellemons
Chief operations
Kevin is verantwoordelijk voor de operatie, waarbij hij zich richt op logistiek, klantenservice en de showrooms. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat alle processen soepel verlopen en dat klanten tevreden zijn. Hij wil dat onze klanten net zoveel plezier beleven aan barbecueën als hij zelf, en zet zich elke dag in om dat mogelijk te maken.
zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt
Gaby Kerseboom
Talent & hr manager
Gaby tracht op basis van de talenten en ambities van onze collega's de rollen zodanig aan te passen zodat je als collega iedere dag met een opperbest gevoel aan je werkdag start. Verder werkt ze aan instroom van nieuwe teamleden en doorstroom van bestaande: waar liggen jouw ambities, en hoe kunnen we daarbij helpen?
Zorgt ervoor dat iedereen happy is
Bas Kreffer
Culinair adviseur
Door zijn jarenlange ervaring als kok en slager weet hij alles over kamado’s en verschillende stukken vlees! Hij geeft advies en beantwoord alle online (sales ) vragen van het binnen komen van offertes tot aan advies voor onderhoud, montages en vervangen van onderdelen inbouwen en meubels.
Kan grillen als geen ander
Thomas Rijkers
Culinair Support
Na 8 jaar als kookdocent en zijn zijn jarenlange ervaring in de horeca en velen vuurshows als demo-chef voor Ofyr Nederland is Thomas nu het creatieve brein achter achter de workshops, schittert hij in onze video's en houd hij zich bezig met overige culinaire zaken.
Kun je wakker maken voor brisket
Bondi
Chief entertainment
Wanneer je de definitie van een multitalent opzoekt kom je misschien Bondi wel tegen. Moeiteloos switcht hij van kids entertainment in de showroom naar een partijtje zonnen in de buitenruimte, om vervolgens de vloer eens even goed schoon te maken in de workshopruimte.
Baalt ervan dat hij een vegetariër is
Milou Lambregts
Eventmanager
Wanneer je een evenement wilt organiseren bij ons is er een grote kans dat je Milou te spreken krijgt. Ze is er om klanten advies te geven, te helpen met vragen en zorgt voor een geweldige klantbeleving. Wil je graag een toffe privéworkshop bij ons volgen? Dan bespreekt Milou graag al jouw wensen met je door!
De party planner van het bedrijf
Jurre Alleman
Product manager
Er zijn maar weinig ingrediënten waar Jurre in zijn horeca tijd niet mee heeft gewerkt. Vlees, vis, groenten.. Met al zijn kennis kiest hij de beste producten uit voor ons assortiment. Hij is ontzettend creatief en doet er alles aan om jouw gerechten thuis steeds een beetje beter te maken.
Wil jou inspireren
Sander van Riel
Office manager
Bij BXC speelt Sander een cruciale rol als Office Manager, verantwoordelijk voor een gestructureerde en precieze boekhouding in zowel Roosendaal als Leuven. Sander streeft naar optimalisatie door automatisering en het verbeteren van operationele processen.
Is op vrijdagavond bij NAC te vinden
Ymke Mathijssen
HR medewerker
Deze wereldreiziger wilt met haar nieuwe passie voor HR bijdragen aan een fijne werkomgeving voor alle collega's. Dagelijks houdt ze zich bezig met allerhande HR zaken voor het BBQ team en zorgt ze ervoor dat iedereen tevreden is.
Doet ook veel aan vrijwilligerswerk
Wouter de Guijtenaere
Retail manager
Wouter is verantwoordelijk voor de fysieke tak van BBQ Experience. Samen met de workshopchefs en culinair adviseurs probeert hij onze klanten te adviseren tijdens hun outdoor cooking adventure. Hij voelt zich als een vis in het water wanneer hij met alle afdelingen en de verschillende vestigingen samenwerkt om elke dag die extra stap te zetten voor een optimale klantbeleving.
Als hij niet aan het werk is, staat de BBQ altijd aan
Pieter Wagenaar
Financial controller
Als Financial Controller houdt hij zich bezig met diverse financiële aspecten binnen de organisatie, van het optimaliseren van administraties tot fiscale vraagstukken. Zijn belangrijkste doel is het creëren van een tijdige en betrouwbare informatievoorziening, met altijd oog voor de menselijke maat. In zijn vrije tijd is hij actief op het voetbalveld bij RKSV Halsteren, waar je hem gerust als een typische kelderklasser kan beschrijven.
word ontzettend onrustig van een lege koelkast thuis
Marketing Ninjas
Mitchel van Strien
E-commerce manager
Mitchel heeft twee passies in zijn leven die samenkomen in zijn werk: E-commerce en koken. Tijdens zijn studie werkte hij als kok in een tapasrestaurant en deelt nog steeds zijn liefde hiervoor. In zijn carrière heeft hij diverse specialistische rollen vervuld binnen de e-commerce, waardoor hij nu samen met het team E-commerce naar een hoger niveau tilt.
Bereidt het liefst een Bavette op zijn BBQ
Remco van Sabben
Video producer
Als je een van onze video’s bekijkt wordt Remco blij! Hij werkt hard om BBQ Experience Center online op de kaart te zetten. Dit doet hij doormiddel van de vetste video's en foto's, waarin hij je graag wil informeren en inspireren. Volg jij ons al op Youtube?
Laat zijn camera niet los
Rosan Stoutjesdijk
Video producer
Samen met Remco zorgt Rosan ervoor dat BBQ Experience Center online op de kaart komt. Rosan vertelt verhalen door middel van de vetste video's en houdt ze zich dagelijks bezig met het bedenken van de tofste concepten voor video.
Stuurt Remco elk jaar een verjaardagskaart
Wesley Singh
Conversie king
Wesley is goed in het analyseren van wat bezoekers op onze website doen, en hoe we dit kunnen optimaliseren zodat jij op een nog fijnere manier gebruik kunt maken van de website.
Onderbouwt een stelling graag met data
Charlotte Nijdam
Content Queen
Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.
Vaak bij de vrijmibo te vinden
Larissa Driessen
Funnel fanaat
Larissa zorgt ervoor dat onze e-mails op jouw behoefte zijn afgestemd. En ze inspireert je graag wekelijks met de meest smaakmakende recepten, tips en bereidingstechnieken in onze inspiratie mailing. Sta jij al op onze mailinglijst?
Kookt graag met potten en pannen
Yannick van Gilst
Data-analist
Terwijl anderen de BBQ aansteken, is Yannick druk bezig met data! Als data-analist bij BBQ Experience Center zorgt hij ervoor dat elke klik, scroll en zoekopdracht op onze website perfect gegrild wordt tot bruikbare inzichten. Samen met de rest van het team zorgt Yannick ervoor dat jouw online-ervaring net zo mals is als ons langzaam gegaarde vlees.
Eet de hele dag door Maoam's
Caroline Leijs
Content queen
Caroline zorgt ervoor dat alle content zowel op de website als op social media één lijn is, daarnaast zet zij de lekkerste recepten en tips om in toffe artikelen om je te helpen met jouw Outdoor Cooking adventure. Ze geniet ervan om naar het terras te gaan, te reizen, en zowel muziek te maken als te luisteren.
Kan je wakker maken voor Loempia's
Ralph Molenaar
Designer
Vrijwel alles wat je visueel voorbij ziet komen van ons merk, of dat nu een poster in de showroom is of een pagina op de website: het heeft de handtekening van Ralph. Hij zorgt ervoor dat niet alleen onze gerechten, maar ook de vormgeving er smakelijk uitziet!
Gebruikt het spit vrijwel wekelijks in zijn Big Green Egg
Michael Oomen
Marketing rockstar
Om het BXC merk nog bekender te maken bedenkt Michael creatieve campagnes om onze kennis verder uit te dragen. Wanneer je ons nog niet goed kent is de kans groot dat je verschillende uitingen voorbij ziet komen die Michael op je af heeft gevuurd.
Maakt fantastische pizza’s op de BBQ
Marielle van Loenhout
Marketing rockstar
Laat zoveel mogelijk nieuwe mensen kennis te laten maken met onze missie: jou helpen met je outdoor cooking adventure!
Heeft thuis een boerderij met runderen
Joep Rongen
Developer
Bouwt samen met het development team de meest handige functionaliteiten en draait zijn hand niet om voor de technische zwaardere vraagstukken.
Krijgt energie van overzicht in het technisch landschap
Joris Krauweel
Marketing rockstar
We schrijven veel toffe recepten en andere waardevolle artikelen. Joris zorgt ervoor dat deze goed vindbaar zijn wanneer je je zoektocht niet start op onze website, maar binnen een zoekmachine zoals Google.
Gaat helemaal goed op het maken van analyses
Remco Spruijt
Creative developer
Maakt de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk door de wensen van het marketing team om te zetten in fijne functionaliteiten. De leuke kleine animaties door de website heen komen van zijn hand!
Is graag met de details bezig
Voordelen van werken bij ons
Join team BBQ! We zijn altijd op zoek naar talent wat zich met ons wilt inzetten voor de ultieme klantbeleving. Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaat? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Join team BBQ!
- Een unieke ervaring in een snelgroeiend, gezellig bedrijf.
- Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Voldoende groeimogelijkheden naargelang je eigen talenten en ambities.
- Ruimte voor eigen initiatief.
- De kans om écht te leren BBQ’en! Zo krijg je een BBQ naar keuze t.w.v. € 2.200 om thuis lekker aan de slag te gaan en collega’s nemen je graag mee in de tofste bereidingen 🙂
- Veel gezelligheid tijdens het werk, de gezamenlijke lunch die wij verzorgen en tijdens een van de vele workshops.