We geven je graag een kijkje in onze keuken. Daarom delen we de favorieten van één van onze chefs. Vandaag lees je alles over Oskar!

Oskar staat al sinds zijn 15e in de keuken, in totaal maakt dat al 15 jaar ervaring in de horeca. Als kok omschrijf ik mijn stijl als avontuurlijk. Ik heb gekookt in wereldsteden als Sydney, Melbourne en Rotterdam. Vanuit deze ervaringen heb ik wereldse invloeden in mijn kookstijl toegevoegd. Ik heb jarenlang een private dining onderneming gehad, waarbij we diners en bruiloften op locatie organiseerden. Het persoonlijke contact en het delen van mijn passie bevallen me nu ook als workshop chef.

Lijkt jou dit ook tof? Bekijk dan onze vacature voor workshop chef / culinair adviseur. Wie weet ben jij binnenkort Oskar’s collega!

FIRE IT UP!

FAVORIETE BBQ

Ik werk graag met de Bastard VX large. Een super stoere kamado met een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Ideaal om heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Bekijk alle Bastard modellen

Chef-Oskar
Smaakmakers-Oskar

MIJN FAVORIETE RUB

BESTE SMAAKMAKERS

Mijn favoriete rubs zijn Naked Gun Powder van No Rubbish en de Angus & Oink – Seafood Lemon Pepper.

De Naked Gun is heerlijk bij gegrild vlees en de Lemon Pepper Rub vind ik heerlijk bij zalm.

Bekijk alles van Angus & Oink

FAVORIETE WORKSHOP

TIJD VOOR ACTIE!

Mijn favoriet is de Proef en Bleef de Veluwe workshop! De workshop word gegeven op een prachtige locatie in Nunspeet. Super vet! Eerst met jager Henk en zijn hond op pad en vervolgens zelf aan de slag met hert, ree of wild.

Bekijk onze workshops

Proef-Beleef-Workshop

Gerookte-Zalm-Recept

SMOKED SALMON WITH A TWIST!

FAVORIETE GERECHT

Mijn signature dish is de gerookte zalm rillete met kimchii en Lemon Pepper. Een leuk en gemakkelijk gerecht die je op veel manieren kan toepassen. Uiteraard gebruik ik de Lemon Pepper Rub.

Bekijk het recept

GRILL IT BABY!

FAVORIETE ACCESSOIRE

Mijn favoriete accessoire is het gietijzeren rooster. In mijn ogen een must-have voor elke kamado. Dit voegt een mooie grill BBQ smaak toe aan jouw vlees of vis. Daarnaast gebruik ik graag rookchips en chunks van Smokin Flavours. Ideaal om jouw product van een subtiele rooksmaak te voorzien.

Bekijk alle Bastard accessoires

Accessoire-BBQ

JOIN OUR TEAM! 🔥

Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaan? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Check onderstaande vacatures en join team BBQ!

Kijk voor alle openstaande vacatures

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ